13 Ocak 2012 Cuma

Ve Siesta Vakti..

İtalyan mutfağı baş tacım olsada 2010 yılında gittiğimiz Barcelona seyahatimizde tanıştığım ve gönlümü çalan ahh o leziz tapaslar...

Döndükten sonra İstanbul'da yeni gelişmekte olan birkaç tapas restoranını da keşfedince tapas'a olan ilgim arttı. Kankam Necoş'la gittiğimiz MSA'nın tapas workshop'ı sonrasında
özellikle arkadaşlarım geldiğinde sangria eşliğinde yemesi eğlenceli tapaslar bizim evin favorileri arasına girdi.

Eğer ilgileniyorsanız MSA'nın tapas workshop'ını tavsiye ederim, sangria eşliğinde hem eğlenceli hem de öğretici bir program hazırlamışlar. Tapas tariflerim başlangıçlar sayfasında hizmetinize sunulmuştur :)



Ev Yapımı Sangria:                                   Tüm sıvı malzemeyi ve şekeri büyük boy bir
2 şişe kırmızı şarap                                    sürahiye koyun ve şeker eriyinceye kadar
2 kapak havana club                                   iyice karıştırın. Mevsime göre uygun meyveyi
2 kapak portakal likörü                               küp küp doğrayarak ilave edin. Çubuk tarçın
5 çorba kaşığı toz şeker                             ve limon dilimlerine batırılmış karanfilleri de
2 adet elma /armut /şeftali                        ekleyin. Buzdolabında en az 5 saat bekletin ve
2 adet portakal                                         soğuk servis edin.
Yarım limon
2 adet çubuk tarçın
3 adet karanfil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder