1 Şubat 2012 Çarşamba

Kardan Şehir İstanbul...


Bir Bursalı olarak kar sevdalısıyım. Karlı günlerde çocukluğumda okuldan eve geldik mi apartmanımızın arkasındaki uzun yokuşdan kaymak için kızakları alır yokuşun tepesinde alırdık soluğu. Hatta bir keresinde yokuşun sonunda kızağı durduramayıp apartmanın bahçesine uçmuşluğumuz var :) 

Sonra her sene sömestr tatilinde Uludağ'a giderdik, DSİ kampına. 40 kişilik koğuşlarda kalırdık, eğlenceyi anlatmam mümkün değil. Her sene sömestr tatilini iple çekerdik.

Böyle bir çocukluktan sonra 1997'de geldiğim İstanbul'da sayılı gördüm karı, her gördüğümde de kendimi attım sokaklara. Çocukluğumuz artık hatıralarda saklı kalsa da kar yağdığında duyduğum çocuksu sevincin hala devam ettiğini hissetmek, onu kaybetmemiş olmak bana ayrı bir mutluluk veriyor.

Bugünlerde kar bol bol hayatımızda ve ben çocukluğuma döndüm yine. Trafik gibi eziyetleri de olsa aslında bunun suçlusu kar olmadığı için ona kızamıyorum, lütfen sizde kızmayın. 

Çocuk yanımız, herkesin içinde var aslında sadece izin verin arada bir dışarı çıksın o da nefes alsın sizde...

Bu arada maalesef atlamamamız gereken bir durum, soğukta dışarıda yaşamak zorunda olan her türlü canlı için de yardım dilemektir.

Sevgiyle kalın,

4 yorum:

  1. Kıbrıs tatilinizde nereleri görmeniz gerekiyor, Kıbrıs’ta gezilecek yerler nereler, en meşhur bölgeler nerede diye merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. Kıbrıs gezilecek yerler rotanızı bizimle birlikte oluşturabilirsiniz.
    http://www.otelkibris.com.tr/gezilecek-yerler/ #otel #kıbrısotel #tatil

    YanıtlaSil
  2. Salon tipi klimalar özellikle güçlü fan sistemleri sayesinde mekanlarda homojen hava dağılımını sağlama özellikleri ile bilinir. Standart olarak ek ısıtıcı takviyelidirler.
    Daha Fazla Bilgi İçin Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klima/ev-ofis-klimalari/salon-tipi-klima/
    #Salontipiklima #salontipiklimafiyatları #mitsubishisalontipiklima

    YanıtlaSil
  3. Mitsubishi Klima Yetkili Satış ve Servis Merkezi - Mitsubishi Heavy Industries
    İnverter, duvar, kanallı, kaset, vrf, salon, yer tavan ve multi tip klimalara ev ve ofisleriniz için uygun fiyata sahip olabilirsiniz.
    www.mitsubishiklima.com.tr

    YanıtlaSil
  4. Her biri alanında uzman, mesleğinin etik değerlerine saygılı, danışanlarının sağlıklı ve güvenli şekilde kilo vermesini sağlayan diyet uzmanı ve diyetisyenler ile birlikte kişiye özel beslenme danışmanlığı ve diyetisyen hizmetleri.

    YanıtlaSil